Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2014 16:20 - Предизборно
Автор: fierce0position Категория: Регионални   
Прочетен: 227 Коментари: 0 Гласове:
0



Цял живот търпим, какво толкова- и сега ще изтърпим. Медиите не спират да бълват промиващите вече и без това неспособните да мислят мозъчета на нашето общество кадри. Думи, думи, някоя провокираща снимка, извадена от контекст... Питам приятели, близки: „За кого мислиш да гласуваш?”, а те все по-често ми отвръщат с отговори, който ме карат да се отвратя от света като цяло: „Няма смисъл от гласуването”, „За АТАКА, естествено”. А колегите пък-младите, с които трябва да градим бъдещето на България, знаят само едно „ГЕРБ, Бареков, Борисов и тям подобни”. Друговерците си ги знаем, няма да коментирам. Всеки за нацията си.

Моля ви се, хора! Докога ще се поддавате на тази манипулация? Не мога да разбера как може на някой да му харесва да го използват като парцал, а после да го захвърлят на боклука и това да се повтаря на всички избори!

Каква ви АТАКА, какво ви ДПС! Илюзия за война между две привидно опониращи си, а де факто изживяващи сладостта от дългогодишната си интимна близост партии. Май им предстои ново стастно преживяване и на тези избори. Не мога да се сдържа, съжалявам.

Но вие си мразете циганите и турците, и бежанците, и смятайте, че това автоматично значи, че трябва да гласувате за АТАКА :) Щом като искате да бутнете пак ДПС, опс, извинете, АТАКА по-напред. Няма лошо, заслужавате си го.

Но не го заслужаваме ние! Не го заслужават и другите, които плюят на медиите, плюят на няколкото банкноти, с които едва ли ще можете след 20-30 години като се пенсионирате (защото колкото и да си повтаряте, че няма да доживеете до тези заветни години, обещавам ви, повечето от вас ще доживеят) да си купите и хляб дори. Чакайте, то с този манталитет може би няма да се и пенсионирате (друга тема). Фантазията ми започна да се развихря, хаха.

И така, как да има смисъл?! За хора, които ‘обичат’ родината си, а копнеят да забегнат за Америка, за колегите ми, които ходят на митингите на Бареков, само защото им давали по двадесет смачкани лева! Вчера баща ми се връща от среща с приятел от ромски произход и какво ми разказва. Ами, че същият този ден в едно от близките села, където живеел въпросният му приятел (много се замислих дали да не кажа кое точно, но и без това не е единственото), коита са населени на 99% от роми, ги били събрали и дали на глава по 50 лева (явно тези избори са важни, щом като са удвоили сумата) като ги инструктирали прилежно как да гласуват и пак познайте за кого- ами пак за Бареков. Кой му дава парите на тоя? Накъде се е прицелил,а? След Борисов, сега той стана „любимеца” на медиите. Е, стана не е точният глагол, бе направен, и то с много, много пара... Нужно ли е да ви припомням докъде стигна Борисов?

Толкова прозрачно, а народът толкова сляп. И гладен. Гладен за днес. Явно утре не е в плановете им.

А политиците имат планове за утре. За тяхното утре. И то ще е светло и богато, по-богато от днес. Днес дават 50 лева, а утре ти взимат всичко. Защото на никой не му пука за вас.

Ако се чудите за кого да гласувате: изберете някое от най-малките злота. Аз лично предпочитам да се обединим и да направим преврат и да управлява народът, буквално!

Гласувайте, но го правете разумно.

Айде до утре!




Тагове:   ДПС,   атака,   избори,   Бареков,


Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fierce0position
Категория: Регионални
Прочетен: 4023
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930